fredag 23 april 2010

Ops, bloggen...

Jag har den som startsida men ändå har jag varit lat nog att inte uppdatera. Till er som fortfarande går in och kollar ibland och lika snabbt går ut i besvikelse över att det inte finns några nya inlägg ber jag om ursäkt till! Jag ska försöka bättra mig de här sista veckorna innan jag åker hem för lite svensk sommar.

Det har nyss firats SongKran här vilket alltid är ruskigt skoj. Det är det nya året som firas med mat, vänner och förmodligen världens största vattenkrig och det menar jag bokstavligt. Jag firade med min flickvän och hennes familj i deras hemkvarter.

Finals börjar om lite mer än en vecka och det ser jag inte fram emot :)

Oroligheterna här i Bangkok fortsätter och det blir bara värre och värre. Igår smällde en antal bomber av vid BTS stationen Sala Daeng och många skadades även några dog. Händelse centrum har vart ganska långt ifrån där jag bor men iom gårdagens attack börjar det närma sig även mitt område. Håller mig till största del hemma och i skolan.

Jag har en hembiljett den 18e Maj och det sk bli ganska skönt att komma hem ett tag, träffa vänner, familj och se på fotbolls VM. Jag åker tillbaka hit den 23 Juli. Jag kommer antagligen läsa lite kurser på distans hemifrån, parallellt med skolgången här. Detta gör att jag sedan kan tillgodoräkna ett antal poäng jag läst när jag graduerar här på ett program hemma. Lägger jag till poängen från de kurser jag läst på distans blir resultatet examen både här och hemma vilket BÖR vara bra?

Som sagt, ska försöka uppdatera lite bättre i fortsättningen, förlåt för det!

1 kommentar:

Johan sa...

Hej. Var lange sen du skrev nagot. Vi kommer troligtvis till bangkok den 1.a och bor garna hos dig om det ar okej. Vara rikedomar har sinat lite sa hade varit jatte kul.
Hur ar situationen i bangkok nu? tror du det finns saker for oss att gora, shoppa och turista som vi gjorde eller kan man inte gora nagotting pagrund av allt strul? kan man ga ut pa barer och sa eller ar allt nerstangt. Eftersom vi har visum till cambodia kanske man skulle stanna en dag till tankte jag sa vi slipper stressa? vad tror du?

ar pa phu quoc, on vi aldrig akte till. mellan kambodia och vietnam. helt oexploaterat och mysigt. dock ar det typ 38grader pa dagarna sa ar omojligt att gora nagot som involverar att anvanda huvudet.

Saknard dig. ses snart

puss puss fran Mia och Johan